PDA

View Full Version : avatar



Shelley
27-09-2005, 07:26 PM
how come i cant get an avatar??? its nooooooooo fair!!

xxxx

Littlerou
27-09-2005, 07:38 PM
I can't neither :( :(

roadie2003
27-09-2005, 07:59 PM
Hmmmmm, providing its the right pixel size & file size i think you should be able to add an avatar. Somewhere on here there's a link to a program for making an image the right size to show. Kolyn may be able to help you in the meantime.

Brian

roadie2003
27-09-2005, 08:03 PM
Huzzah! i found the link, its in this thread, about half way down http://www.smartzplanet.com/showthread.php?t=2643

Littlerou
27-09-2005, 08:07 PM
It doesn't give me an option to have an avator :( :(

well it does but it doesn't

Shelley
27-09-2005, 08:08 PM
still wont work... u know that bit on 'user cp' that lets u edit ur avatar..... well mines says
'dont show avatar' and a green coloured in circle
and i cant un-colour it in.... catch ma drift?

xxx

Shelley
27-09-2005, 08:09 PM
aye same here kirsty

Littlerou
27-09-2005, 08:09 PM
that's what mine does

roadie2003
27-09-2005, 08:10 PM
Dont you have an option underneath that to upload a custom avatar?

Littlerou
27-09-2005, 08:19 PM
nope most definetly not lol

roadie2003
27-09-2005, 08:20 PM
Hmmmm ok. Can anyone else help? :)

SuperStevie
27-09-2005, 08:37 PM
matt hasnt set this for smartzee members has he?

roadie2003
27-09-2005, 08:44 PM
you mean for non-smartzee members?, dunno

But ive seen a screen shot of shelleys machine and there's no option to upload an avatar at all, just the top-box

Shelley
27-09-2005, 09:16 PM
yeah.... tis true
xxx

s2steamy
28-09-2005, 06:03 PM
I have the same problem, I did contact the admin. a few days ago, but have not had a reply yet. :(

Esqulax
29-09-2005, 01:29 AM
Just spotted this thread....
ill have a looksey for thou

Esqulax
29-09-2005, 01:30 AM
Should be sorted now :)

PM me if you have any more problems

Littlerou
29-09-2005, 01:06 PM
Thank you from me :wave:

s2steamy
30-09-2005, 06:26 PM
Thanks, works ok now. :wave:

AndyM
30-09-2005, 06:48 PM
Its cos Uncle Kol is tight with the File size and hasnt seen fit to let me play!:D :D :D

Shelley
30-09-2005, 08:17 PM
right this just sooooo.... aint funny!!! mines is fixed but nomater what i try and put on it, it doesnt work! its always too big... even though it isnt! i give in!!!!!!! :mad::vampire:

AndyM
30-09-2005, 08:27 PM
so kol didnt sort it?Shall i kick him for you?;) ;)


i will have a chat to matt and see if he can sort it for you.