Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: Problems fitting the Bonalume clutch unit

  1. #21
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    the Netherlands
    Posts
    224
    You've fix the problem?

  2. #22
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Poland
    Posts
    29
    Not yet. It turns out, they actually are experienced with Bonalume clutches, but this one just doesn't want to fit. They suspect either the bearing or some other part to be different than it should. It's like 5mm too thick. I'm picking up my car today, and I'll be fighting with this on my own.

  3. #23
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    the Netherlands
    Posts
    224
    Maybe the front and rear side are different of the ergal flywheel

  4. #24
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    the Netherlands
    Posts
    224
    Do you have a update?

  5. #25
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Poland
    Posts
    29
    Not yet, still waiting for my car :/

  6. #26
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Poland
    Posts
    29
    Ok, so I got my smart back. They were able to fit the Bonalume kit, but had to remove 3mm of metal from the flywheel's housing. I think it was a production fault. Still thanks for your help !

  7. #27
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    the Netherlands
    Posts
    224
    Glad to hear its okay now.
    Have fun and enjoy your car

  8. #28
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    BANCHORY
    Posts
    3,408
    Quote Originally Posted by sasklacz View Post
    ... They were able to fit the Bonalume kit, but had to remove 3mm of metal from the flywheel's housing...
    How about balancing?
    Drives a Smart Cdi - 65 to 85 MPG

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •