Results 1 to 5 of 5

Thread: Horn And Paddle shift

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    suffolk
    Posts
    2

    Horn And Paddle shift

    Hi all,
    This is a question from a friend.
    He has taken the SAM unit out to check for moisture , put it all back in and now the paddles don't work or the horn.
    Its a 2004 Roadster.
    Any help would be appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ecosse
    Posts
    3,391
    I'd disconnect the SAM and check the connection. Dirt or corrosion on a pin may be all that is causing the problem.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Hampshire
    Posts
    1,958
    Sounds as though he's unplugged the horn/paddle wiring loom and then reconnected into the wrong connector (there are 2).
    ==============================
    2004 Roadster-Coupe SB2 Brabus
    2005 ForTwo Brabus Numeric
    2014 Skoda Yeti 4x4 DSG
    ex 2002 City Coupe 600cc Pulse
    ex 2003 City Coupe 700cc Passion
    ==============================

  4. #4
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Daventry
    Posts
    630
    Check out evilution -

    http://www.evilution.co.uk/index.php...inouts&mod=807

    Plug N11-10 may be what you need to check

  5. #5
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Essex
    Posts
    1,123
    The SAM doesn't control the paddles. It's all done through the speedo.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •